29 sept. 2017

 

Întâlnirea cu cetățenii municipiului Huși mi-a permis  să iau pulsul străzii și să aflu care sunt problemele care îi macină.

Cei mai mulți mi-au relevat problemele devenite aproape clasice ale României. Salarii mici, drumuri proaste, sistem sanitar precar sau lipsa locurilor de muncă, probleme ce nu afectează doar Huși sau județul Vaslui, ci întreaga Românie.

Discuțiille  au mers și către probleme  mai specifice. În zona bazarului din Huși am discutat cu o serie de mici comercianți, acuzând  instabilitatea fiscală venită o dată cu noua coaliție de guvernare.  Aceștia mi-au explicat cum această instabilitate nu îi afectează numai pe  ei ca angajatori, ci și pe  angajații care se află de multe ori  la mijloc,  pierzând sursa de venit care deseori este apropiată de salariul minim.

O altă problemă semnalată, una care afectează în special orașele mici, precum Huși, este scăderea demografică, cauzată în mare parte de sărăcie și lipsa posibilităților de dezvoltare.

Voi continua să merg prin orașele și satele județului Vaslui să aflu problemele direct de la sursă. De asemenea, cu cât mai multe persoane vor semnala problemele pe care le întâmpină, cu atât soluțiile pe care le voi propune vor fi mai eficiente și se vor adresa unui număr mai ridicat de persoane.

 

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR