15 iun. 2017
Link articol: http://www.vremeanoua.ro/deputatul-usr-de-vaslui-mihai-botez-si-a-deschis-cabinet-parlamentar-la-barlad

COMUNICAT Sunt un cetãtean obisnuit ajuns în Parlamentul României si îmi doresc ca acesti mai putin de 4 ani rãmasi sã fie utilizati cât mai onest, deschis si eficient. Vã invit alãturi de mine sã provocãm cât mai mult exercitiul democratiei, sã ne întâlnim fatã în fatã si sã discutãm, sã ne propunem obiective, sã ni le asumãm, sã lucrãm pentru ele si sã ne bucurãm apoi împreunã de rezultatele muncii noastre.

Pentru o democratie functionalã avem nevoie de politicieni onesti, competenti si implicati, dar si de cetãteni activi, dornici sã se implice pentru un nivel de trai mai bun în comunitãtile lor.

Pe 31 martie am creat un eveniment în stradã, în Bârlad, la care am invitat cetãtenii la discutii referitoare la problemele comunitãtii si identificarea unor solutii. Am fãcut acest demers pentru cã în campanie mi-a fost constant reprosat cã apãrem pe stradã doar în campanie, iar apoi uitãm de cetãteni, dar si pentru cã mi-am asumat în campanie cã îmi doresc sã fiu un politician activ si în legãturã cât mai directã cu oamenii. La întâlnire nu a venit nimeni, dar luând cartierul la pas am aflat cã era cunoscut evenimentul. Am aflat apoi direct de la cei cu care am discutat ce probleme întâmpinã, dar si solutiile pe care le vãd. Mã voi implica direct în implementarea solutiilor. Am provocat exercitiul democratiei si am avut un rezultat bun pentru început si voi mai face astfel de actiuni încã 4 ani.

Pe 15 iunie am deschis oficial cabinetul, care însã functioneazã din luna aprilie la adresa str. Paloda, nr. 11, et. 1, Bârlad. Mi-au fost alãturi colegii mei deputati USR, Bogdan Rodeanu (deputat de Galati) si Lucian Stanciu-Viziteu (deputat de Bacãu). Împreunã cu ei, dar si cu ceilalti colegi din regiunea Moldova ne vom strãdui sã atragem investitii din partea statutului în infrastructurã, dar si investitii strãine directe. De asemenea, am publicat pe pagina mea de facebook raportul de activitate parlamentarã.

În suportul activitãtii mele parlamentare vor veni Monalisa Bordeianu cu o experientã de peste zece ani în domeniul bancar, dar si în relatia cu publicul, ce va coordona activitatea cabinetului din judet, si Alin Ciobanu, masterand în ultimul an la Scoala Nationalã de Studii Politice (SNSPA) din Bucuresti care mã ajutã cu experienta, energia si cunostintele sale în activitatea parlamentarã la Bucuresti.

Cabinetul parlamentar este deschis publicului în intervalul orar 9:00 – 13:00 de luni pânã vineri, restul programului fiind dedicat activitãtilor ce necesitã deplasãri. Eu voi fi în teritoriu disponibil pentru audiente vinerea. Sâmbãta este dedicatã actiunilor de teritoriu si voi face vizite de lucru în cât mai multe dintre localitãtile din judet.

Putem intra în legãturã si vã încurajez sã o faceti prin toate mijloacele de comunicare cunoscute: telefon 0725 109 712, adresã de e-mail mihaibotez.dep@gmail.com sau Facebook cãutând contul Mihai Botez (@MihaiCatalinBotez) sau la adresa indicatã mai sus. În urmãtoarea perioada voi mai deschide cabinete si în Vaslui si Negresti si voi face demersuri pentru identificarea unui spatiu si în orasul dintre vii, Husi.

Dacã vreti sã ne întâlnim si sã deschidem dialogul vom gãsi o cale fãrã a ne crampona în program pentru cã acum =aicucine!

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR