Sunt cetățeanul obișnuit, plătitorul de taxe și impozite, care acum are onoarea și responsabilitatea să facă legi bune pentru țară.

Sunt născut și crescut în Bârlad, județul Vaslui, 29 martie 1986 mai exact. Am absolvit profilul economic al Liceului Teoretic Mihai Eminescu.
În 2006 am început studiul economiei la Academia de Studii Economice, Facultatea de Economie, iar apoi am urmat și un masterat de Economie Europeană.

Experiență profesională

În mai 2008 m-am angajat la o firma de leasing importantă din România pentru care am lucrat mai bine de 8 ani și jumătate. Aici m-am format profesional, muncind mult dar și învățând în continuu, mergând periodic la cursuri de perfecționare.

Experiență politică

În ianuarie 2016 aderam la USB (Uniunea Salvați Bucureștiul) dorindu-mi să-l ajut pe Nicușor Dan să fie ales primar al Bucureștiului. Îl urmăream din 2012 și de atunci în permanență era tipul care știa ce se întâmplă în București și avea mereu soluții. De asemenea atrăgea mereu atenția asupra abuzurilor primăriei și era un membru al societății civile foarte activ.

Am participat în cadrul partidului la alegerile locale, iar apoi m-am ocupat de organizarea întâlnirilor cu simpatizanții împreună cu, colegii mei de la sectorul 6, departamentul resurse umane.

În septembrie 2016 am preluat organizarea echipei de strângere de semnături, iar împreună cu membrii USR și cu simpatizanții, am reușit să strângem 15600 de semnături.

Pentru că în județul Vaslui nu era coagulat un grup de inițiativă USR, mi-am luat și această sarcină, m-am ocupat de acest aspect și am și înființat USR – Filiala Județeană Vaslui, al cărei președinte am fost ales de către colegii mei.

Momentan sunt deputat ales în circumscripția electorală nr. 39 Vaslui, membru în Comisia de politică economică, reformă și privatizare.

De ce sunt în politică?

Am intrat în politică nemulțumit fiind de modul în care sunt gestionate resursele țării, convins fiind că România poate și merită mai mult. Pentru că liderii dau tonul, ei trebuie să fie credibili și muncitori, un exemplu pentru cetățeni, mi-am spus că pot fi un politician bun și, sper, un exemplu pentru ceilalți, atât politicieni cât și cetățeni, România așa cum ne-o dorim, are nevoie de noi toți.

Am așteptat de la politicieni să fie mai aproape de cetățeni și în contact cu ei. Pentru că nu s-a întâmplat aceasta, voi fi eu acela în decursul acestui mandat.

Am candidat în Vaslui, m-am întors din București acasă, pentru că din Vaslui oamenii doar pleacă, nu se și întorc, iar eu știu că dacă eu tânjeam să mă întorc acasă, sigur mai sunt și alții și voi face tot ce pot în timpul pe care îl am ca să creez condițiile ca oamenii sa se și întoarcă sau să aibă pentru ce rămâne în Vaslui, nu doar să plece.

Concret, voi activa în aria antreprenoriatului, voi promova cu toată capacitatea cabinetului meu politici de susținere a inițiativei private.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR