09 mart. 2020

La volan fii defensiv, nu agresiv!

De când mi-a venit ideea pentru această campanie și până acum când postez au mai avut loc niște accidente cu victime în județul nostru, iar la nivel de țară nu mai vorbesc. Nu există o soluție universală pentru a-i disciplina pe șoferi, dar una dintre acestea ar putea fi o întâlnire cu un pilot profesionist și simularea unui impact frontal și a unei răsturnări. O reamintire de fapt a riscurilor la care te supui atunci când te urci la volan. Eu am fost mai prudent după acea experiență.

Ce îți propun de fapt?

Ajută-mă să promovez ideea de condus defensiv (condus prudent) și poți câștiga o experiență auto cu un pilot profesionist care îți va reaminti de riscurile pe care lei ai când te urci la volan, dar vei conduce și o mașină puternică pe un circuit de raliu.

Cum te poți înscrie?

Trebuie să ai între 18 și 30 de ani, să fii creativ, să faci un meme care să vorbească despre siguranța rutieră și să mi-l trimiți printr-un mesaj pe această pagină.

Pun mai jos și regulamentul concursului:

REGULAMENT DE CONCURS

I. Organizare:

Campania este organizată de Mihai Cătălin Botez. Concursul se desfășoară prin încărcarea imaginilor pe pagina de facebook https://www.facebook.com/MihaiCatalinBotez/  prin trimiterea unui mesaj sau pe site-ul www.mihaibotez.ro și evaluarea creațiilor transmise, de o comisie de evaluare formată din Mihai Cătălin Botez și echipa lui.

1. Concursul se adresează tinerilor care au permis de conducere, cu vârste între 18 și 30 de ani, care locuiesc și/sau învață în județul Vaslui. Pot participa și persoane care nu au permis de conducere, dar vor trebui să doneze premiul unui deținător de permis.

II. Denumirea și calendarul desfășurării concursului:

1. Denumirea campaniei este: La volan fii defensiv, nu agresiv!

2. Perioada de desfășurare a campaniei este între 9-22 martie 2020.

  •  9-22 martie 2020: înscrierea la concurs;
  •  22-24 martie 2020: evaluarea imaginilor încărcate de către participanții la concurs;
  •  24 martie 2020: desemnarea și anunțarea câstigătorilor  pe site-ul www.mihaibotez.ro secțiunea concurs, precum și pe pagina de facebook: Mihai Botez-Deputat USR;
  •  27 martie: data la care vor putea fi întrebuințate premiile;

III. Înscrierea meme-urilor

Modalitatea de înscriere în concurs este prin intermediul paginii de facebook https://www.facebook.com/MihaiCatalinBotez/ trimițând imaginea ca mesaj saupe site-ul www.mihaibotez.ro, secțiunea Concurs. Participantul va completa formularul de înscriere și va încărca imaginea creată în secțiunea pusă la dispoziție.

1. Imaginea trebuie să îndemne pe cei care o vizualizează la un stil de condus prudent,  să respecte standardele de decență, să nu folosească cuvinte jignitoare și să nu îndemne la ură, rasism, homofobie, discriminare.

2. Meme-urile trebuie să fie originale, creația fiecărui participant. Prin înscrierea la concurs participantul declară pe propria răspundere că imaginea cu care se înscrie reprezintă creația lui. Organizatorul nu își asuma răspunderea pentru însușirea în mod ilegal a unor imagini de către participanți.

3. Prin încărcarea imaginii și înscrierea la concurs, participantul își dă acordul ca acesta să fie folosită de organizator prin postarea acesteia pe site-uri de internet, imprimarea acesteia pe suport hartie ori inserarea acesteia în diverse publicații.

IV. Evaluarea lucrărilor

1. Evaluarea imaginilor se va face de către Mihai Botez și echipa sa. Premiile vor fi acordate în funcție de criteriul geografic (câte un câștigător din zonele Bârlad, Huși, Vaslui, Murgeni, Negrești, plus comunele adiacente ale acestor orașe).

2. Materialele încărcate vor fi evaluate în funcție de criterii estetice și de mesajul transmis.

3. După perioada de înscrieri, vor fi desemnați 5 câștigători de pe teritoriul județului Vaslui.

V. Acordarea premiilor

1. Cele 5 premii constau în 5 cursuri (câte unul pentru fiecare câștigător) la Academia Titi Aur – Experienta Fun – Renault Clio RS Trophy.

2. Câștigătorii trebuie să fie disponibili să participe la curs pe data de 27 martie 2020.

3. Acceptarea premiului implică acordul ca experiența să fie documentată și prezentată ulterior ca material de promovare a condusului preventiv în imagini foto, audio-video, sau alte forme de documentare a experienței.

VI. Prevederi finale

1. Participarea la cursul – Experienta Fun – Renault Clio RS Trophy – presupune deținerea unui permis de conducere. În cazul în care câștigătorul nu deține un permis de conducere, acesta poate oferi premiul unei persoane ce se încadrează în criteriile de participare a concursului (deține permis de conducere, are vârsta între 18 și 30 de ani, locuiește sau învață pe teritoriul județului Vaslui).

 

Ajută-mă să promovez ideea de condus defensiv (condus prudent) și înscrie-te în concurs. Poți câștiga o experiență auto cu un pilot profesionist.

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR