15 iun. 2017

 

Comunicat de presă – 15 iunie 2017

Sunt un cetățean obișnuit ajuns în parlamentul României și îmi doresc ca acești mai puțin de 4 ani rămași să fie utilizați cât mai onest, deschis și eficient. Vă invit alături de mine să provocăm cât mai mult exercițiul democrației, să ne întâlnim față în față și să discutăm, să ne propunem obiective, să ni le asumăm, să lucrăm pentru ele și să ne bucurăm apoi împreună de rezultatele muncii noastre.

Pentru o democrație funcțională avem nevoie de politicieni onești, competenți și implicați, dar și de cetățeni activi, dornici să se implice pentru un nivel de trai mai bun în comunitățile lor.

Pe 31 martie am creat un eveniment în stradă, în Bârlad, în care am invitat cetățenii la discuții referitoare la problemele comunității și identificarea unor soluții. Am făcut acest demers pentru că în campanie mi-a fost constant reproșat că apărem pe stradă doar în campanie, iar apoi uităm de cetățeni, dar și pentru că mi-am asumat în campanie că îmi doresc să fiu un politician activ și în legătură cât mai directă cu oamenii. La întâlnire nu a venit nimeni, dar luând cartierul la pas am aflat că era cunoscut evenimentul. Am aflat apoi direct de la cei cu, care am discutat ce probleme întâmpină dar și soluțiile pe care le văd. Mă voi implica direct în implementarea soluțiilor. Am provocat exercițiul democrației și am avut un rezultat bun pentru început și voi mai face astfel de acțiuni încă 4 ani.

Pe 15 iunie am deschis oficial cabinetul, care însă funcționează din luna aprilie la adresa str. Paloda, nr. 11, et. 1, Bârlad. Mi-au fost alături colegii mei deputați USR, Bogdan Rodeanu (deputat de Galați) și Lucian Stanciu-Viziteu (deputat de Bacău). Împreună cu ei, dar și cu ceilalți colegi din regiunea Moldova ne vom strădui să atragem investiții din partea statutului în infrastructură, dar și investiții străine directe. De asemenea am publicat pe pagina mea de facebook raportul de activitate parlamentara.

În suportul activității mele parlamentare vor veni Monalisa Bordeianu cu o experiență de peste zece ani în domeniul bancar dar și în relația cu publicul, ce va coordona activitatea cabinetului din județ și Alin Ciobanu, masterand în ultimul an la Școala Națională de Studii Politice (SNSPA) din București care mă ajută cu experiența, energia și cunoștințele sale în activitatea parlamentară la București.

Cabinetul parlamentar este deschis publicului în intervalul orar 9:00 – 13:00 de luni până vineri, restul programului fiind dedicat activităților ce necesită deplasări. Eu voi fi în teritoriu disponibil pentru audiențe vinerea. Sâmbăta este dedicată acțiunilor de teritoriu și voi face vizite de lucru în cât mai multe dintre localitățile din județ.

Putem intra în legătură și vă încurajez să o faceți prin toate mijloacele de comunicare cunoscute: telefon 0725 109 712, e-mail mihaibotez.dep@gmail.com sau facebook căutând contul Mihai Botez (@MihaiCatalinBotez) sau la adresa indicată mai sus. În următoarea perioada voi mai deschide cabinete și în Vaslui și Negrești și voi face demersuri pentru identificarea unui spațiu și în orașul dintre vii, Huși.

Dacă vreți să ne întâlnim și să deschidem dialogul vom găsi o cale fără a ne crampona în program pentru că acum #aicucine!

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR