29 iul. 2022

Mihai Botez, deputat USR și președintele filialei județene USR Vaslui și-a lansat raportul de activitate pentru sesiunea ianuarie-iunie 2022. Acesta poate fi citit aici https://mihaibotez.ro/raport-de-activitate-ianuarie-iunie-2022/

Raportul cuprinde o sinteză a principalelor activități din Parlament și din județul Vaslui, precum și evenimentele pe care le-a organizat sau la care a participat.

„Ca de fiecare dată, aștept să îmi scrieți opiniile voastre, precum și criticile constructive pe care le aveți. Îmi doresc ca acesta să fie un exercițiu de comunicare între mine și vasluieni, un exercițiu prin care eu să îmi pot îmbunătăți activitatea în fiecare zi, iar cetățenii să știe care este activitatea celui pe care l-au ales pentru a-i reprezenta în Parlament” a declarat deputatul, într-un îndemn adresat vasluienilor.

Deputatul este singurul de la nivel de județ care își prezintă agenda săptămânală în timpul sesiunilor parlamentare, iar prezentarea unui raport a devenit o obișnuință după sesiunile parlamentare.

„Transparența trebuie să fie un principiu care caracterizează activitatea oricărui ales, așa că vă invit să le cereți reprezentanților voștri transparență, indiferent dacă i-ați votat sau nu. Doar așa vor reuși politicienii să își recapete o parte din încredere.” a concluzionat Mihai Botez.

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR