19 iun. 2023

USR a votat în cadrul unui congres organizat sâmbătă, la Sala Radio, un mandat pentru formarea unui pol de dreapta la alegerile din 2024. Dăm startul pentru înlocuirea PSD adus de Iohannis la putere folosind minciuna stabilității.

 

Rotativa PNL PSD nu este altceva decât o ștafetă a incompetenței, o mascaradă televizată cu aceeași politicieni flămânzi împărțind Romania ca pe o plăcintă. Lideri la nivel național, care se pretindeau adversari politici, luându-se în brațe pentru a-și păstra pensiile speciale. Aceleași combinații exportate la nivelul politicii locale unde baronii își pun copii secretari de stat și argații candidați la primărie.

 

AUR nu înseamnă opoziție, nu reprezintă alternativă pentru țară, e doar un experiment de laborator al PSD care, pe fundalul furiei populare, a scăpat de sub control, cu un mesaj politic centrat pe pseudo-naționalism, cu obiectivul final de a ne scoate din Uniunea Europeană.

 

Pentru Vaslui,  AUR  însemnă 2 parlamentari obscuri, care n-au locuit niciodată în județ, fără studii și pregătire, importați de peste Prut, care abia se exprimă în limba română dar care vorbesc cu succes limba rusă.

 

Schimbarea pe care USR o propune pornește de la ideea ca statul să lucreze pentru oameni, nu pentru șefii din politică. Înseamnă fără pensii speciale, fără privilegii și nepotisme, înseamnă o administrație eficientă din care eliminăm birocrația, o justiție independentă, o educație valoroasă și performantă, o muncă care va fi taxată corect și principial.

 

Vom construi o alternativă reală. Vom fi schimbarea pe care România o așteaptă.

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR