La volan fii defensiv, nu agresiv!

De când mi-a venit ideea pentru această campanie și până acum când postez au mai avut loc niște accidente cu victime în județul nostru, iar la nivel de țară nu mai vorbesc. Nu există o soluție universală pentru a-i disciplina pe șoferi, dar una dintre acestea ar putea fi o întâlnire cu un pilot profesionist și simularea unui impact frontal și a unei răsturnări. O reamintire de fapt a riscurilor la care te supui atunci când te urci la volan. Eu am fost mai prudent după acea experiență.

Ce îți propun de fapt?

Ajută-mă să promovez conceptul de condus defensiv (condus prudent) și poți câștiga o experiență auto cu un pilot profesionist care îți va reaminti de riscurile pe care lei ai când te urci la volan, dar vei conduce și o mașină puternică pe un circuit de raliu.

Cum te poți înscrie?

Trebuie să ai între 18 și 30 de ani, să fii creativ, să faci o postare (text, foto sau video) marcată cu hashtagul #defensivnuagresiv care să vorbească despre siguranța rutieră și să o înscrii în concurs.

Înscrie-te în concurs

Vezi Regulamentul concursului
Informare prelucrare date cu caracter personal

Ajută-mă să promovez ideea de condus defensiv (condus prudent) și înscrie-te în concurs. Poți câștiga o experiență auto cu un pilot profesionist.

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR