29 iul. 2023

Să-i reprezint pe vasluieni în Camera Deputaților este o onoare care vine cu o responsabilitate clară: transparența!

Prezentarea raportului după fiecare sesiune parlamentară a devenit o tradiție pe care o respect și prin care îmi arăt respectul față de cei care m-au ales, dar și față de cei care și-au îndreptat votul politic către alte formațiuni politice.

Raport 2023 Sesiunea feb-ian

USR a rămas în continuare singurul partid de opoziție pro-european, dedicat dezvoltării României.

În decursul anului, USR a depus și susținut numeroase proiecte de lege benefice pentru România. Ne-am implicat în activități în comunitate la „firul ierbii” și am încercat să fim cât mai aproape de cetățeni pentru că aceștia sunt cei care ne dau idei și ne inspiră.
În rândurile următoare veți citi un sumar al activității desfășurate în prima jumătate a anului.

Acest raport nu poate cuprinde toate activitățile desfășurate, ci doar o parte relevantă. Pe lângă acestea, am participat la sute de ședințe de plen și comisii, întâlniri în teritoriu, audiențe la cabinetul parlamentar dar și ședințe de coordonare politică alături de colegii mei din filiala USR Vaslui.

Ca întotdeauna, cei care vor mai multe informații le pot solicita prin una din metodele de comunicare de la finalul acestui raport.

Rămân deschis pentru a asculta părerile și opiniile voastre, iar ușa cabinetelor mele este deschisă tuturor, dar mai ales celor care doresc o schimbare în bine.

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR