11 ian. 2022

În toată activitatea mea de deputat, transparența a fost un obiectiv pe care am încercat să îl ating constant.

La finalul fiecărui an, vă prezint raportul meu de activitate. Acesta poate fi citit aici Mihai Botez - Raport 2021

Fie că a fost vorba de activitatea mea de deputat sau activitatea din partid, cetățenii care m-au votat, și nu numai, au datoria să știe care sunt acțiunile pe care le-am desfășurat în sesiunea anterioară.
Anul 2021 a fost unul plin de provocări, un an în care am încercat, alături de colegii mei, să ne apropiem mai mult de cetățean și să muncim în interesul acestuia.

Când am intrat prima dată în Parlament, în 2016, echipa USR era alcătuită din oameni pe care puteai să îi numeri pe degetele de la o mână. Astăzi, îi reprezentăm pe vasluieni în Parlament, la nivel de consilii locale și în Consiliul Județean Vaslui. Suntem prezenți în majoritatea localităților din județul Vaslui cu filiale, iar obiectivul nostru este ca în 2024, fiecare vasluian să aibă posibilitatea de a alege o alternativă politică solidă, pregătită pentru modernizarea județului Vaslui și a României.

Prezentul raport reprezintă o mică parte din toată activitatea mea din acest an. Pe lângă activitățile prezentate, am avut zeci de întâlniri, discuții, și am străbătut mii de kilometri, toate cu un singur scop: a fi mai aproape de cetățean.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR