30 mai 2019

Alegerile europarlamentare și referendumul național au trecut. A doua zi după alegeri, justiția a arătat că este în continuare capabilă să ia decizii în absența presiunilor de orice fel.

Rezultatele finale plasează USR PLUS la 22,36% la nivel național, cu doar 13.000 mii de voturi în spatele PSD, și la 18,11% în tot județul Vaslui. Cele două mari municipii ale județului, Vaslui și Bârlad, au fost câștigate de USR PLUS. De asemenea, referendumul a trecut cu brio.

Scorul este unul impresionant. Alianța a două formațiuni care nu au mai făcut politică și care încă se consolidează pe plan local, a reușit să obțină un scor care ne plasează la mică distanță de cele două mari partide tradiționale, atât în toată România, cât și în județul Vaslui.

Nu pot decât să exprim un mare MULȚUMESC!

Le mulțumesc vasluienilor care au mers la vot pe 26 mai, indiferent de opțiunea lor politică.

Le mulțumesc vasluienilor care au decis să își pună încrederea în noi.

Le mulțumesc celor care ne-au încurajat constant în munca noastră.

Rezultatul este munca unei întregi echipe formată din membri USR PLUS și voluntari care au decis să se implice. Acestea nu sunt doar vorbe goale – datorită lor am reușit să ajungem în foarte multe localități din județ, să vorbim cu mii de oameni și să facem cunoscut mesajul alianței. Determinarea lor a fost impresionantă și este un exemplu pentru toți.

Ne păstrăm optimismul pentru viitor, dar în același timp, suntem realiști și știm ce trebuie să facem în prezent. PSD rămâne în continuare o forță în Parlament și la nivel local. În Vaslui, PSD domină ca număr de primari și consilieri. Majoritatea parlamentarilor din Vaslui fac parte din coaliția de guvernare sau se află în relații extrem de călduroase cu aceștia.

Munca începută acum 2 ani jumătate continuă. PSD-ALDE rămâne o coaliție toxică pentru români și viața acestora. Daunele făcute în toți acești ani vor persista, însă la fel vom persista și noi în lupta pe care o ducem.

Aceleași principii pe care s-a clădit munca noastră în toți acești ani ne vor ghida în continuare – Fără penali, fără hoție, fără incompetență. Ieșim din această luptă știind că sunt cel puțin 2 milioane de oameni care ne stau alături.

Vreți să fim mai puternici? Vă aștept alături de noi!

Până atunci, un mare MULȚUMESC!

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR