24 feb. 2023

Deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, îi informează pe vasluieni în legătură cu posibilitatea de a utiliza o platformă on-line pentru plata facturilor la energie ce se face cu ajutorul dat de guvern.

„Românii s-au îngrămădit să își plătească facturile cu ajutorul dat de guvern. Din păcate, guvernul nu a implementat un sistem electronic de plată încă de la început, iar mulți români încă să îngrămădesc să își plătească aceste facturi direct la Poșta Română.

Dacă vreți să evitați un drum și să economisiți timp, vă invit să folosiți platforma pusă la dispoziție de Poșta Română, accesibilă aici https://www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania.html” declară Mihai Botez.

Platforma are instrucțiuni care îi ghidează pe cei care vor să execute operațiunile electronice.

„Îi invit pe cei care au mai multe cunoștințe în domeniul digital să își ajute părinții și rudele. Știu că plata electronică poate fi complicată pentru unii cetățeni, însă în câteva minute pe site-ul Poștei pot fi economisite câteva ore care de altfel ar fi petrecute stând la coadă.” a conchis președintele USR Vaslui.

Vino alături de noi

Implică-te în USR

Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR